(Kunst) Educatie, Projectmanagement

NAPK & ACI: The Next Step (celebrating progress & fuckups)

Project details

Category

(Kunst) Educatie, Projectmanagement

Ook in 2018 was ik even onderdeel van het NAPK team. Dit jaar organiseerde de NAPK (Nederlandse associatie podiumkunsten) samen met ACI (algemene culturele instellingen) een bijeenkomst ter bevordering van inclusie in de kunstsector. Mijn voornaamste taak was het produceren van het geheel (contact onderhouden met gasten, draaiboeken, financiën, ruimte boeken, productie op de vloer), maar daarnaast was ik ook algemeen onderdeel van het team, dus gaf ook toevoeging aan de programmering.

En ook dit hoor er bij…

bloemen voor de gasten van de NAPK & ACI bijeenkomst over inclusiviteit in de sector. Een extra cadeautje voor iedereen die daar op het podium, hun kennis, wijze tips, hun mooie voorbeelden, maar ook zeer pijnlijke en verdrietige verhalen deelden. #thenextstep#notthereyet #maarhoopvol

 

Over het programma:

The Next Step (celebrating progress & fuckups)

Ofwel: over inclusiviteit, struikelend naar de volgende stap

In 2017 organiseerden zowel de Amsterdamse Culturele Instellingen (ACI) als de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) respectievelijk een congres en seminar over inclusiviteit. De energie was goed, er waren veel voornemens, dito plannen én er werden charters ondertekend.

Nu bundelen beide koepels tijdens het Nederlands Theater Festival 2018 de krachten om te zien wat terecht is gekomen van de beloften. Samen met alle deelnemers én een paar ‘mystery guests’ wordt de stand van zaken opgenomen. Met ruim baan voor miskleunen, want daar leer je misschien wel het meeste van. Voor iedereen die kleur wil bekennen, daar steun in zoekt en niet bang is fouten te maken.

Share on
Previous

Hoodstock Festival; OAZO Art Market

Next

CBK Zuidoost; H-buurt kunstwerk in openbare ruimte