(Kunst) Educatie, Conceptontwikkeling, Projectmanagement

In The Picture Festival; Bijlmer Parktheater

Project details

Category

(Kunst) Educatie, Conceptontwikkeling, Projectmanagement

n het weekend van 22 t/m 24 maart 2019 programmeert en produceert het Bijlmer Parktheater de 16e editie van het In The Picture Festival (ITP). Drie dagen lang is het podium voor aanstormend talent en professionals uit Zuidoost en zelfs uit de hele wereld binnen de kunstdisciplines theater, dans, poetry, spoken word, stand up comedy en fotografie. Het ITP Festival wordt dit jaar een ware explosie van talent en culturele uitwisseling met nationale en internationale (Engeland, Zweden, Kenia) gezelschappen en artiesten.

Als Creative Producer voor het In The Picture Festival ben ik verantwoordelijk voor:

  • programmeren van de zaterdag en zondag
  • organiseren van de Mix & Meet, workshop dag voor dansers
  • selecteren van kunstenaars voor het programma
  • programmeren en organiseren van de zondagmiddag Saloon

Het programma
— VRIJ. 22 MAART: OPENINGSAVOND —
Tijdens de opening zijn er optredens van o.a. Free & Style, Eternity, Stand Your Ground, Rooted Journey, We Are On The Move, Wi Kon Na Wan, KIZO, Talantlab Interdisciplinair, Arc en Ciel en Die Hele Ding. Host: Minchenu Maduro.
Info & tickets: www.bijlmerparktheater.nl/nl/picture-openingsavond

— ZA. 23 MAART: INTERNATIONAL PERFORMANCE NIGHT —
De tweede dag van het In The Picture Festival staat in het teken van internationaal talent. Het belooft een bruisende avond te worden met performances van dansgroepen uit Nederland, Zweden, Kenia en Engeland met o.a. We Are On The Move, Untold, Radar Fam, Impact Dance en ArtZone Nairobi. Hosts: Hakeem Onibudo uit Engeland en Therese Sahlin uit Zweden.
Info & tickets: www.bijlmerparktheater.nl/nl/picture-international-performance-night

— ZO. 24 MAART: TALENTLAB PRESENTS —
15.00 uur Talentlab Saloon
Kom alvast in de mood voor een mooie, talentvolle avond en breng een bezoek aan de Saloon. Deze middag is de foyer omgetoverd tot werelds café waar je lekker kunt loungen en kunt genieten van koffie en thee uit alle winsdtreken en korte, wereldse voorstellingen. Host: Nandi Kortstam

19.30 uur Talentlab Presents…
De avond is voor de talenten van Talentlab. Laat je verrassen door spraakmakende voorstellingen en presentaties op het gebied van dans, theater, poetry, spoken word, stand-up comedy en film door Talentlab in samenwerking met Songa en De Vrolijkheid.
Host: Eloah Udenhout & Gershwin Bonevacia
Info & Tickets: www.bijlmerparktheater.nl/nl/picture-talentlab-presents

#TalentUnited: Voorbij de Buitenkant!
Het hele weekend is er ook beeldende kunst in onze foyer – de exposities ‘Voorbij de buitenkant’ van Talentlab Fotografie in samenwerking met FOAM (Fotografiemuseum Amsterdam) en ‘Mijn Kunst’ in samenwerking met het Centrum voor Beeldende Kunst Zuidoost.

Tijdens deze ITP hebben we ook de feestelijke kick off van 10 jaar Bijlmer Parktheater.

Share on
Previous

Rooftop Night Market

Next

ZomerSalon Royaal