Projectmanagement

Cultuur en Creatief Inclusief; & Award

Project details

Category

Projectmanagement

De &Award  is een prijs voor een organisatie die met succes stappen heeft gezet om de culturele en creatieve sector inclusiever te maken. Aan de &Award is een geldprijs van 25.000 euro verbonden. & Award is onderdeel van Cultuur en Creatief Inclusief.

Voor de &Award heb ik een deel van de productie op mij genomen. Van mee creëren van het programma van de dag, het boeken en contact onderhouden met creatieven voor een prijsuitreiking, het maken van een videoboodschap, tot aan het verwerken van alle aanmeldingen die meedingen voor de award.

Over Cultuur en Creatief Inclusief

“Met het actieplan willen wij een sterke, toekomstbestendige cultuursector creëren. Want cultuur verbindt en verrijkt, ongeacht de verschillen op grond van sekse, etniciteit, klasse, nationaliteit, leeftijd, en seksuele voorkeur. Een deel van het potentiële publiek voelt zich nu nog niet aangetrokken tot het culturele aanbod. En een deel van de arbeidsmarkt kiest niet snel voor een loopbaan in de cultuursector. Culturele instellingen missen zo de kans op nieuw publiek, andere collega’s en een prachtige, inclusieve cultuur binnen de eigen organisatie. Een cultuur die past bij deze tijd en die duurzaam is. Bekijk onze promo video! “

Share on
Previous

CBK Zuidoost; H-buurt kunstwerk in openbare ruimte

Next

Rooftop Night Market