Hoi, ik ben Priscilla Macintosh, oftewel Studio Macintosh. Al zo’n acht jaar combineer ik in mijn werk kunst, educatie en evenementen. Voor zowel vernieuwing, maatschappelijke doeleinden, als ter vermaak. Van tentoonstellingen samenstellen, een live muziekavond programmeren, tot aan workshops geven aan kinderen/jongeren.

Op mijn 15e zag ik in Barcelona het werk van Gaudi en werd verliefd. In combinatie met de dans-, muziek- en toneellessen die ik volgde werd het een obsessie. En toen ik met vrienden naar feestjes van expositie-openingen ging, sticker art en daarmee dus street art ontdekte, wist ik het zeker: Ik heb een passie voor kunst en cultuur. En daar wil ik mijn werk van maken!

Na mijn opleiding Culturele en

Maatschappelijke Vorming startte mijn

loopbaan met het opzetten van een kunstenaarsplatform. Vanaf dat moment heb ik vele culturele en netwerk-evenementen georganiseerd en kunstenaars ondersteund bij hun professionalisering. Daarnaast deed ik diverse projectmanagement-opdrachten, was ik bestuurder en curator bij een Street Art-stichting en deed ik productie bij theater Podium Mozaiek. Sinds 2015 ben ik gestart met Studio Macintosh.


Organiseren en creatieve/educatieve concepten bedenken is mijn kern.

Je leest meer over mijn projecten in mijn portfolio en je kunt ook een kijkje nemen op mijn blog.

Als je vragen hebt of gewoon even kennis wilt maken met een kopje koffie of thee, stuur mij dan een mailtje via Priscilla Macintosh, oftewel Studio Macintosh.


Educatie:

Culturele en Maatschappelijk Vorming aan de HVA

Master Kunsteducatie aan de HKU


Dus, in een notendop… Studio Macintosh helpt je bij: