Uitnodiging HKU Pecha Kucha’s

Priscilla Macintosh

In Blog Posted

De afgelopen paar maanden ben ik in het kader van mijn opleiding heel erg druk geweest voor Vincent op Vrijdag, de vrijdagavond van het van Gogh Museum. Ik ben voor hen aan de slag gegaan met twee dingen, het eerste is het bevorderen van participatie op de vrijdagavond en het andere is het bereiken van culturele diversiteit. Ik heb voor hen eerst onderzoek gedaan en vervolgens een spel gemaakt voor dat er voor zorgt dat de bezoekers op een avond naast de randprogrammering ook gemotiveerd worden om de tentoonstelling te bekijken. Daarnaast heb ik een adviesrapport geschreven met als doel om een cultureel diverse publiek te bereiken. Enkele van de resultaten van de afgelopen periode presenteer ik aankomende vrijdag bij de HKU.

Bij deze wil ik jullie dus uitnodigen om te komen kijken. Naast mij zijn er nog veertien andere interessante projecten van kunsteducatieve professionals. Kom dus zeker even kijken!