Keith Haring The Political line.

Priscilla Macintosh

In Blog Posted

Afgelopen zondag reisde ik af naar Rotterdam, omdat er een tentoonstelling was van een mijn favoriete kunstenaars, Keit Haring. Ik leerde Keith Haring’s werk kennen toen ik een jaar of 15 was en in een Amsterdam’s winkeltje een tasje zag met zijn prints er op. Het tasje heb ik toen gekocht en ben later naar meer informatie over hem gaan zoeken. In mijn zoektocht ontdekte ik meer werk van hem.

Ik was gefascineerd door zijn stijl, zijn werk op straat, zijn sterke mening en opvatting dat kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dat laatste is ook de reden waarom ik, als 15 jarige, door een tasje met zijn werk in aanraking kon komen en zijn verhaal kon horen.

Nu is zijn werk in de Kunsthal te zien en daar moest ik heen. Het was een super tentoonstelling en ik vond het leuk om nog meer over hem te weten te komen.

Tijdens mijn bezoek kon ik het ook niet laten om een paar foto’s te maken. Hier onder zie je een paar van mijn favoriete werken. Deze expositie is zeker de moeite waard om te bezoeken.