I Amsterdam; 5 tips voor een cultureel verantwoord avondje uit.

Priscilla Macintosh

In Blog Posted

Hij staat online… mijn eerste blog voor I Amsterdam. Ik schreef een stukje over mijn geliefde Amsterdam West en plekken waar kunst en uitgaan samen komen. Hieronder een korte intro, meer lees je op de website van I Amsterdam. De link staat hieronder.

 

Al bijna tien jaar mag ik Amsterdam West mijn thuis noemen. Het is een van mijn favoriete plekken in Amsterdam. Ken je die luie Amsterdammers die hun stad niet uit gaan? Nou, ik ben nog erger, ik ben namelijk een luie ‘Amsterdam Wester’ die het liefst mijn stadsdeel niet uit gaat. Gelukkig hoeft dat ook niet want er is hier namelijk genoeg te doen. Er zijn vele restaurants, leuke winkeltjes, barretjes en koffie cafés èn nog leuker vind ik de combinatie van cultuur en uitgaan. Dit zijn mijn vijf favoriete plekken in Amsterdam West voor een cultureel verantwoord avondje uit.

Lees al mijn tips op de website van I Amsterdam hier!