Behind the scenes bij: Dans met de zeven sluiers

Priscilla Macintosh

In Blog Posted

Sinds kort doe ik een opdracht voor World Opera Lab en ben ik daarom onderdeel van het team van Dans met de zeven sluiers. Super leuk om onderdeel te zijn van dit project!

World Opera Lab is bezig met de productie voor de nieuwe voorstelling Dans met de zeven sluiers. Het is een actueel muziektheater geïnspireerd op Strauss. Met zeven mythische verhalen over sluiers uit zeven landen. Afgelopen week heb ik een kijkje genomen bij de repetities in Midwest en De Balie. Hier zijn een paar foto’s die ik tijdens de repetities heb gemaakt. En…. zondag 19 februari spelen ze Podium Mozaiek.  Aftap Darvishi, Miranda Lakerveld, Mouna Larousse, Hajar Belkadda, Zulaicca Koedoe en Geneviève verhage bedankt dat ik aanwezig mocht zijn en jullie mocht fotograferen!

www.worldoperalab.com

Facebook evenement