1 juli; Keti Koti

Priscilla Macintosh

In Blog Posted

Doorgaans werk ik niet op 1 juli. Als de overheid ons geen vrije dag geeft, dan neem ik ‘m zelf wel. Gisteren was de uitzondering, maar dan ook alleen omdat ik aan twee mooie projecten mocht werken.
In de middag werkte ik aan de statement installatie van kunst & cultuur Zuidoost bij @cbkzuidoost met betrekking tot BLM en institutioneel racisme. En in de avond hadden we voor @slate_black_arts_world een internationaal event met artiesten uit Engeland, Portugal en Nederland. En er werd zelfs nog een beetje gedanst! Tja, als de UK Dj opeens Faluma draait 😉
Volgend jaar ben ik gewoon weer in het Oosterpark.
Foto’s zijn van de installatie.
Ontwerp op de posters is van Levi Gijsbertha
Borden zijn van de BLM protesten in Zuidoost ism The Black Archives